0 0,00 kr
Butik

A. Jensen Niphos

2999,00 kr

Artikelnr: N/A Kategorier: ,

Beskrivning

A. Jensen Niphos

Målet var att göra ett riktigt snabbt action och långt spö, med användning av förstklassiga material och beslag, men hålla priset på en mycket överkomlig nivå.

Resultatet är NIPHOS-spöna, och de har blivit precis som vi hoppats, vilket innebär att du får enastående valuta för pengarna med dessa härliga djupblå pärlor!

NIPHOS-spöna är skräddarsydda för havsöringsfiske i skandinavisk stil, med lätta redskap och strandfiske i reservoarer och sjöar där långa kast kan behövas.

Handlingen är mycket snabb vilket ger dig en enorm linhastighet. Men det är inget topp actionspö. Vi får den snabba åtgärden från återhämtningshastigheten för ämnet, vilket betyder hastigheten det rätar ut igen efter att ha böjts, som en progressiv åtgärd. Detta ger dig fantastiska kast, som inte bara använder kraften från hela ämnet, utan det är också mycket lättare att kontrollera och få kontinuerliga långa kast med, jämfört med de bästa actionspöna på marknaden. Vi har till och med lagt till extra kraft lägre ner i spöet för extra kraft när det behövs för maxkraftskastning eller fightingtroféfiskar.

Vi har designat NIPHOS-spöna med Advanced Helical Taper, vilket säkerställer att spöet är ett fantastiskt fiskeredskap, inte bara som ”styvt” kastverktyg. Samtidigt som det är ett riktigt snabbt actionspö är det fortfarande en fröjd att fiska, kasta och leka fisk på.

Ämnet är vackert djupblått. Omslag matchar djupblått med metalliska blå och silverdetaljer. Överdimensionerade kvalitetsguider från PacBay, inklusive deras fantastiska Titanium Shooting-guide.

Cork är Topline 4 AAAA-klassad portugisisk kork.

Rullsätet är ett högkvalitativt rullsäte av skeletttyp i svart och blått, designat så att det kan användas i saltvatten om du vill använda detta spö i saltvatten.

Ytterligare information

Välj Klass

9´ klass #5, 9´klass #6

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”A. Jensen Niphos”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *